Geplaatst op Geef een reactie

Kindermode 2019

Kindermode 2019 - Mode Zomer 2019

Jurkje met glitter motief kinder mode 2019Kindermode is vaak schattig en speels. Kleurrijke en speelse motieven voren vaak de boventoon. Toch is er ook een trend waarbij volwassenen kinderen kleden zoals zijzelf gekleed zijn.

De allerkleinsten dragen de kleding die hun ouders voor hun kiezen meestal zonder tegenspraak. Toch willen de kleintjes toch vaak zo snel mogelijk zeggenschap hebben over waar ze in worden gestopt. Als ze hun kleding niet leuk vinden zullen ze dat heel snel duidelijk maken. Geen wonder dus dat kindvriendelijke motieven deze zomer ook weer overal te zien waren.

Kindermode 2019 pastel kleurenSommige trends blijven we terug zien

En wat jongens meestal leuk vinden zijn toch motieven met stoere motieven zoals haaien, dinosaurussen, monsters en auto's. Meisjes kiezen daarentegen vaker voor sterren, strepen, paarden, lieveheersbeestjes, flamingo's, zwanen, vlinders, kolibries en eenhoorns of andere lieflijke sprookjesmotieven.

Mini-me look

Een andere stijl die we in de mode zomer 2019 zagen is de mini-me-look. Kinderen worden hier als kleine volwassenen gekleed. Vader en zoon of moeder en dochter  dragen een zelfde of vergelijkbare soort schoenen, jassen, broeken of jurken.

Hoewel deze look van nature minder speels is, uit zich deze kindermode toch in een grote diversiteit van stijlen. Herkenbare designs en logo's voeren op veel kinderkleding de boventoon.

Fris, Kleurrijk en Sportief

Meisje met gestreept shirt op skateboard kindermode 2019Voor welke stijl er ook gekozen werd, de kindermode 2019 toonde zich met frisse, kleurrijke en sportieve zomerse motieven. Zelfs al speelt de modeindustrie het veilig en blijft men bij stijlen en designs die in het verleden werkten vinden we toch altijd weer leuke en innovatieve ontwerpen.

Happy Prints

Deze zomermode 2019 verraste ons met een grote hoeveelheid Happy-Prints gecombineerd met krachtige positieve spreuken. Positieve "vibes" voor iedereen tot en met de allerkleinsten.

Roze polo shirt kindermode 2019Kleuren Kindermode 2019

Niet alleen de bekende merken, maar ook bij de handgemaakte designer kleding zagen we dat primaire kleuren de boventoon voerden. Ook zagen we een grote hoeveelheid pre-washed en pastel kleuren. Een verrassing was dat de kleur roze tegenwoordig ook bij de jongenskleding te vinden is.

Natuurlijke stoffen mode zomer 2019

Deze zomer stond vooral in het teken van natuurlijke en biologische stoffen. Gelukkig neemt de kledingindustrie steeds meer verantwoordelijkheid met duurzame en biologische kleding. Het zeer goed mogelijk om biologisch te kopen en toch een stijlvolle garderobe te hebben.

Voor stoffen is er veel badstof, natuurlijk katoen en linnen. De biologische markt groeit en dat is geweldig. Tegenwoordig kun je er voor kiezen om biologisch te kopen en toch een stijlvolle garderobe te hebben. Het is geweldig om te zien dat merken hun verantwoordelijkheid nemen.

Geplaatst op Geef een reactie

Eenhoorn speelgoed en de magie van eenhoorns in de kinderkamer

Eenhoorn speelgoed en eenhoorn magie.

Regenboog eenhoorn

Heb jij al eens een eenhoorn gezien? En wist je ook dat je een wens mag doen als je een eenhoorn ziet (dat geldt ook voor eenhoorn speelgoed)?

De meeste volwassenen vergeten de magie als ze ouder worden, maar kinderen begrijpen deze dingen en genieten van hun tijd met de magische eenhoorns totdat ze kennis maken met alle noodzakelijke dagelijkse werkzaamheden die wij als volwassenen maar al te goed kennen. Plotseling ontdekken zij dat ze zelf volwassen zijn geworden en vragen zij zich op hun beurt af waar de fascinatie van kinderen met magische eenhoorns toch vandaan komt.

Wat is een eenhoorn?Steigerende eenhoorn

De eenhoorn of soms ook in het Nederlands gewoon unicorn genoemd is een mythisch dier dat al duizenden jaren over de hele wereld voorkomt in verhalen en legendes. Het zijn magische wezens die lijken op een paard met een hoorn op zijn voorhoofd. Ze zijn zelfs slimmer dan paarden en kunnen uitstekend met kinderen communiceren. Eenhoorns houden van goede verhalen en avonturen en delen hun magische kennis telepathisch met kinderen. Kinderen begrijpen deze magische eenhoorns want beiden leven in het nu en staan open voor geheimen en magie. Eenhoorns denken in beelden en door het delen van hun gedachten en beelden met de kinderen helpen deze magische wezens kinderen om zich te ontwikkelen tot creatieve volwassenen, open voor de magie van het leven.

Bestaan eenhoorns echt?

En wie denkt dat de eenhoorn enkel in verhalen voorkomt moet eens goed om zich heen kijken. Misschien heb je deze spreuk wel eens op facebook gezien: “Wees altijd jezelf! Behalve als je een eenhoorn kunt zijn, ben dan een eenhoorn!” of de enorme opblaas-eenhoorn in het zwembad? Eenhoorns zijn overal!

Eenhoorn speelgoedEenhoorn nachtlampje groen

Eenhoorn speelgoed is niet alleen decoratief en leuk, maar het helpt kinderen ook om zich te verbinden met hun eigen magische eenhoorn creativiteit. Of het nu een eenhoorn lampje, een magische eenhoorn knuffel, een eenhoorn sleutelhanger of ander eenhoorn speelgoed is. Eenhoorns zijn deel van de belevingswereld van ieder kind en hoort er gewoon bij.

Je eigen speciale eenhoorn magiebaby-nachtlampje-narwhal

Ontdek je eigen speciale eenhoorn magie en doe iedere avond een wens als je naar jouw favoriete eenhoorn speelgoed kijkt.

Noeki.eu heeft een kleurrijk en trendy aanbod voor de kinderkamer, met onder andere DHINK magische eenhoorn nachtlampjes en Narwhal (de eenhoorn van de zee) nachtlampjes welke zijn ontworpen door Belgische designers. Dhink produkten hebben de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn bijzonder kind-vriendelijk en veilig.

Neem eens een kijkje in onze NOËKI Online Shop, er is voor iedereen wel iets bij!

Geplaatst op Geef een reactie

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Kinder- en baby nachtlampjes geven een instant “lieve sfeer” aan de baby- of kinder kamer.

En het nut van nachtlampjes voor kleuters,  als een kinderkamer nooit helemaal donker mag zijn.

Nachtlampjes zijn de perfecte oplossing voor uw kind om ‘s avonds in slaap te vallen. Het nachtlampje voor kinderen creëert een kalmerende atmosfeer waarin peuters en baby’s zich veilig en comfortabel voelen.

Gelukkig hebben wij voor jouw een scale aan de mooiste nachtlampjes, maar ook om de meest kindvriendelijk nachtlampjes .

Hoe kan een nachtlichtje mijn peuter helpen om hun angst voor het donker te overwinnen? Het is normaal dat je kindje zich ‘s nachts soms bang voelt, dus probeer deze vijf handige tips om hun angst voor het donker te overwinnen:

  • Probeer een nachtlichtje: een licht laten branden is een snelle en gemakkelijke manier om eventuele angsten te verminderen. Het is een goed idee om nachtlampje te kopen die je peuter kan leren aan en uit te zetten. Om dan zelfstandig te leren om het te gebruiken als een troost als ze ‘s nachts bang worden.
  • Houd een monsterjacht: doorzoek de kamer met je peuter voordat je naar bed gaat en maak een spel de kleine monstertjes te zoeken. Je zou ook een “monster-spray” kunnen binnenbrengen. Het kan ook met een spritz van water met lavendelolie om alle griezels weg te jagen .
  • Koop een speciaal speeltje om je kind te ‘verzorgen’: of het nu om een beertje of een ander knuffel gaat, denk erover om op een winkel uitstapje te gaan en je peuter een speciale “speelgoedtje ” te kopen om over te waken en haar ‘s nachts gerust te stellen.
  • Maak een dreamcatcher: je herinnert je waarschijnlijk dat je er zelf een hebt gemaakt op school, gebruik een luchtig mobieltje om ‘slechte dromen te vangen’ en ze weg te houden.
  • Zorg dat je duidelijk bent: vraag je peuter gewoon of er iets in de kamer is dat haar bang maakt. Als dat zo is, plaats het dan ergens anders.

Noëki heeft de beste & nieuwste collectie baby nachtlichtjes en sfeerlichtjes in haar webshop! We hebben ons onderzoek gedaan, zodat u niet de beste nachtverlichting op de markt hoeft te vinden. Noëki heeft voor het merk Dhink@ gekozen om de beste voorwaarden aan kindveilig en kindvriendelijkheid voldoet.

Testrapporten:,Alle Dhink® baby nachtlampjes zijn getest volgens de Europese en Amerikaanse wetgeving. CE // EN71-1,2,3 (niet van toepassing voor lichte strings / deco light) REACH // ROHS // AEEA // EMC // (VS) FCC EN62471 // CPSIA // MSDS // PROP65

Baby Llama

nachtlampje-llama-unicorn-white

Bambi Deer:

nachtlampjes-bambi-deer

Bambi Pink:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Zeemeermin:

nachtlampjes-zeemeerminBambi Blue:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Eenhoorn Pink:
nachtlampjes-eenhoorn-pinkEenhoorn Pastel:
nachtlampjes-eenhoorn-pastel

Canar:
nachtlampje-canar

Nachtlampje Prinses Zwaan:
nachtlampje-prinses-zwaan

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Geplaatst op 1 Reactie

Het maatwerk voor kinderkleding

Het maatwerk voor kinderkleding
Maatwerk kinderkleding, pinguïn setje

“NOËKI biedt buiten de standaardmaten ook maatwerk aan voor handgemaakte baby- en kinderkleding.”

Het maatwerk voor kinderkleding wordt mogelijk gemaakt dankzij onze kleermaakster en haar jarenlange ervaring met het ontwerpen van haut couture kleding. 

U bent op zoek naar een professionele kleermaakster ? Noëki is een specialist in kinderkleermakerij zoals kinderkleding, babykleding, communie- feestkleding op maat, herstellingen en retouches van onze merkkleding . En dit met meer dan 25 jaar ervaring in haut couture kleding .

In tegenstellingen tot andere kleermakerijen hebben wij een eigen naaiatelier waar alles zelf uitgevoerd wordt van concept tot het volledige stikken met onze machines of naaien met de hand. Daarom is maatwerk precisie arbeid en word op bestelling gemaakt van de klant .

Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor uw perfect outfit of feestjurkje, communiejurkje voor je kindje en op maat!

“Het Maatwerk voor kinderkleding” 

De essentie van maatkleding is de beste pasvorm, daardoor maakt dat u de kleding als een tweede huid draagt.

Samengevat het ultieme draagcomfort van onze kinderkleding wordt bepaald door de kwaliteit en het ambachtelijk maatwerk.

Raadpleeg onze maattabel en neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice .

Mocht je op zoek zijn naar iets wat je niet meteen in onze kindercollectie terugvindt? Zo kan je ons een verzoek of een idee geven van wat je wil en zoeken we samen naar een geschikt ontwerp.

Voor vragen of afspraken kan je tijdens onze openingsuren contact opnemen met onze Klantendienst

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!