Geplaatst op Geef een reactie

De houten loopfiets voor kinderen

HOE MOET HOUTEN LOOPFIETS GEBRUIKT WORDEN?

de-houten-loopfietsDe houten loopfiets heeft geen pedalen en dat betekent dat uw kind alle spieren ontwikkelt, wanneer deze zich voortbeweegt met behulp van deze loopfiets. In het begin beweegt het kind zich voort, terwijl de peuter zich vastklampt aan het stuur en de loopfiets tussen de benen houdt. Zodra de peuter zich veiliger voelt, probeert het te zitten. Soms neemt het maar weinig tijd in beslag voordat het kind leert deze loopfiets te gebruiken. Het kind doet dat intuïtief, op een natuurlijke wijze en wordt zeer enthousiast over de nieuwe manier van voortbewegen. In ieder geval is het een makkelijk en leuk , tijdens welke het kind zich ontwikkelt.

WAT BETEKENT HET VOOR DE OUDERS

U hoeft niet meer achter uw kid aan te lopen , terwijl u uw kind motiveert op de pedalen te drukken. Het kind zal kinderen-met-houten-loopfietsenniet gefrustreerd raken dat hem niets lukt. De fiets weegt slechts 3,9 kg , het kind zal de loopfiets zelf willen dragen. Zelfs als het regent , hoeft u niet uw kleinste te dragen en de fiets , die uw kleren zullen vervuilen in een ander arm om naar huis te rennen. Het kind zal namelijk zichzelf voortbewegen met zijn eigen voetjes en u zult makkelijk achter hem aan kunnen lopen.

Kinderen leren op hun eigen tempo hun evenwicht te bewaren met een loopfiets. De voetjes blijven altijd dicht bij de grond, waardoor het zelfvertrouwen groeit en de stap naar een kinderfiets zonder zijwieltjes een stuk kleiner is. Naast nuttig is een loopfietsje ook praktisch, zo kan je zoontje of dochtertje mee zonder onderweg moe te worden.

De Luxe Houten Loopfietsen van zijn van de hoogste kwaliteit en kindvriendelijk afgewerkt.

Loopfiets set bestaat uit de volgende features:luxe-houten-loopfiets

 • De houten constructie i.c.m. stalen montage delen ( hout is FSC hout)
 • Het hout is gelamineerd en degelijk verlijmd met watervaste lijm
 • Is voorzien van extra zware kwaliteit luchtwielen met spaken
 • Is voorzien van afneembaar en uitwasbaar zitkussen
Extra :

Technische Specs:

 • materiaal: Berken plywood gelamineerd watervast verlijmd Klasse A
 • stalen delen gepassifeerd en wielen verchroomd
 • gewicht:3.4 kg – zadel is in hoogte verstelbaar van 34 cm – 45 cm
 • voldoet aan alle Europese veiligheids-eisen welke aan dit speelgoed gesteld worden (vastgelegd in de EN71) made in EU

WAAROM VERKOOPT NOËKI UITSLUITEND HOUTEN FIETSEN VAN DIP DAP?

Omdat we niet alleen van kinderen houden, maar het ook zelf getest hebben.

WAAROM HEEFT HET FIETS GEEN PEDALEN?

De fiets is voor kinderen, die nog niet weten hoe een echte fiets te besturen en pas net het gevoel van balans beginnen te ontwikkelen.

KAN HET FIETSENWIEL GEDRAAID WORDEN?

Ja, het fietsenwiel kan gedraaid. Het draaihoek is ca 30°, opdat de rijrichting niet te snel kan worden veranderd en het kind de controle verliest. Op deze manier blijft er stabiliteit.

VAN WELKE LEEFTIJD KAN HET FIETS BESTUURD WORDEN?

Praktisch, vanaf het punt dat het kind veilig en stabiel op eigen voeten kan bewegen en de lichaamslengte voldoende is om op de laagste zitpositie te zitten (34 cm van de grond). Volgens onze ervaring kunnen het al kinderen vanaf 1,5 jaar zijn.

HOE SNEL LEREN DE KINDEREN RIJDEN MET DE FIETS?

Dat is natuurlijk afhankelijk van het kind, maar meestal gaat het luxe-houten-loopfietsleerproces snel. Het kind leert het intuïtief en natuurlijk en beleeft er plezier aan nieuwe bewegingsmogelijkheden te ontdekken. Het is een simpel proces van plezier en het kind ontwikkelt zich constant.IS HET MOGELIJK TIJDENS DE REGEN TE FIETSEN?

Ja, zeker kan je fietsen met regen. Maar na gebruik van de fiets tijdens regen dient men de wielen af te nemen met een doekje de houten fiets droog te wrijven.

Wij hebben verschillende modellen houten loopfietsen of ook run fietsen genoemd in onze webshop! neem een kijkje 

Geplaatst op Geef een reactie

Kindermode 2019

Kindermode 2019 - Mode Zomer 2019

Jurkje met glitter motief kinder mode 2019Kindermode is vaak schattig en speels. Kleurrijke en speelse motieven voren vaak de boventoon. Toch is er ook een trend waarbij volwassenen kinderen kleden zoals zijzelf gekleed zijn.

De allerkleinsten dragen de kleding die hun ouders voor hun kiezen meestal zonder tegenspraak. Toch willen de kleintjes toch vaak zo snel mogelijk zeggenschap hebben over waar ze in worden gestopt. Als ze hun kleding niet leuk vinden zullen ze dat heel snel duidelijk maken. Geen wonder dus dat kindvriendelijke motieven deze zomer ook weer overal te zien waren.

Kindermode 2019 pastel kleurenSommige trends blijven we terug zien

En wat jongens meestal leuk vinden zijn toch motieven met stoere motieven zoals haaien, dinosaurussen, monsters en auto's. Meisjes kiezen daarentegen vaker voor sterren, strepen, paarden, lieveheersbeestjes, flamingo's, zwanen, vlinders, kolibries en eenhoorns of andere lieflijke sprookjesmotieven.

Mini-me look

Een andere stijl die we in de mode zomer 2019 zagen is de mini-me-look. Kinderen worden hier als kleine volwassenen gekleed. Vader en zoon of moeder en dochter  dragen een zelfde of vergelijkbare soort schoenen, jassen, broeken of jurken.

Hoewel deze look van nature minder speels is, uit zich deze kindermode toch in een grote diversiteit van stijlen. Herkenbare designs en logo's voeren op veel kinderkleding de boventoon.

Fris, Kleurrijk en Sportief

Meisje met gestreept shirt op skateboard kindermode 2019Voor welke stijl er ook gekozen werd, de kindermode 2019 toonde zich met frisse, kleurrijke en sportieve zomerse motieven. Zelfs al speelt de modeindustrie het veilig en blijft men bij stijlen en designs die in het verleden werkten vinden we toch altijd weer leuke en innovatieve ontwerpen.

Happy Prints

Deze zomermode 2019 verraste ons met een grote hoeveelheid Happy-Prints gecombineerd met krachtige positieve spreuken. Positieve "vibes" voor iedereen tot en met de allerkleinsten.

Roze polo shirt kindermode 2019Kleuren Kindermode 2019

Niet alleen de bekende merken, maar ook bij de handgemaakte designer kleding zagen we dat primaire kleuren de boventoon voerden. Ook zagen we een grote hoeveelheid pre-washed en pastel kleuren. Een verrassing was dat de kleur roze tegenwoordig ook bij de jongenskleding te vinden is.

Natuurlijke stoffen mode zomer 2019

Deze zomer stond vooral in het teken van natuurlijke en biologische stoffen. Gelukkig neemt de kledingindustrie steeds meer verantwoordelijkheid met duurzame en biologische kleding. Het zeer goed mogelijk om biologisch te kopen en toch een stijlvolle garderobe te hebben.

Voor stoffen is er veel badstof, natuurlijk katoen en linnen. De biologische markt groeit en dat is geweldig. Tegenwoordig kun je er voor kiezen om biologisch te kopen en toch een stijlvolle garderobe te hebben. Het is geweldig om te zien dat merken hun verantwoordelijkheid nemen.

Geplaatst op Geef een reactie

Eenhoorn speelgoed en de magie van eenhoorns in de kinderkamer

Eenhoorn speelgoed en eenhoorn magie.

Regenboog eenhoorn

Heb jij al eens een eenhoorn gezien? En wist je ook dat je een wens mag doen als je een eenhoorn ziet (dat geldt ook voor eenhoorn speelgoed)?

De meeste volwassenen vergeten de magie als ze ouder worden, maar kinderen begrijpen deze dingen en genieten van hun tijd met de magische eenhoorns totdat ze kennis maken met alle noodzakelijke dagelijkse werkzaamheden die wij als volwassenen maar al te goed kennen. Plotseling ontdekken zij dat ze zelf volwassen zijn geworden en vragen zij zich op hun beurt af waar de fascinatie van kinderen met magische eenhoorns toch vandaan komt.

Wat is een eenhoorn?Steigerende eenhoorn

De eenhoorn of soms ook in het Nederlands gewoon unicorn genoemd is een mythisch dier dat al duizenden jaren over de hele wereld voorkomt in verhalen en legendes. Het zijn magische wezens die lijken op een paard met een hoorn op zijn voorhoofd. Ze zijn zelfs slimmer dan paarden en kunnen uitstekend met kinderen communiceren. Eenhoorns houden van goede verhalen en avonturen en delen hun magische kennis telepathisch met kinderen. Kinderen begrijpen deze magische eenhoorns want beiden leven in het nu en staan open voor geheimen en magie. Eenhoorns denken in beelden en door het delen van hun gedachten en beelden met de kinderen helpen deze magische wezens kinderen om zich te ontwikkelen tot creatieve volwassenen, open voor de magie van het leven.

Bestaan eenhoorns echt?

En wie denkt dat de eenhoorn enkel in verhalen voorkomt moet eens goed om zich heen kijken. Misschien heb je deze spreuk wel eens op facebook gezien: “Wees altijd jezelf! Behalve als je een eenhoorn kunt zijn, ben dan een eenhoorn!” of de enorme opblaas-eenhoorn in het zwembad? Eenhoorns zijn overal!

Eenhoorn speelgoedEenhoorn nachtlampje groen

Eenhoorn speelgoed is niet alleen decoratief en leuk, maar het helpt kinderen ook om zich te verbinden met hun eigen magische eenhoorn creativiteit. Of het nu een eenhoorn lampje, een magische eenhoorn knuffel, een eenhoorn sleutelhanger of ander eenhoorn speelgoed is. Eenhoorns zijn deel van de belevingswereld van ieder kind en hoort er gewoon bij.

Je eigen speciale eenhoorn magiebaby-nachtlampje-narwhal

Ontdek je eigen speciale eenhoorn magie en doe iedere avond een wens als je naar jouw favoriete eenhoorn speelgoed kijkt.

Noeki.eu heeft een kleurrijk en trendy aanbod voor de kinderkamer, met onder andere DHINK magische eenhoorn nachtlampjes en Narwhal (de eenhoorn van de zee) nachtlampjes welke zijn ontworpen door Belgische designers. Dhink produkten hebben de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn bijzonder kind-vriendelijk en veilig.

Neem eens een kijkje in onze NOËKI Online Shop, er is voor iedereen wel iets bij!

Geplaatst op Geef een reactie

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Kinder- en baby nachtlampjes geven een instant “lieve sfeer” aan de baby- of kinder kamer.

En het nut van nachtlampjes voor kleuters,  als een kinderkamer nooit helemaal donker mag zijn.

Nachtlampjes zijn de perfecte oplossing voor uw kind om ‘s avonds in slaap te vallen. Het nachtlampje voor kinderen creëert een kalmerende atmosfeer waarin peuters en baby’s zich veilig en comfortabel voelen.

Gelukkig hebben wij voor jouw een scale aan de mooiste nachtlampjes, maar ook om de meest kindvriendelijk nachtlampjes .

Hoe kan een nachtlichtje mijn peuter helpen om hun angst voor het donker te overwinnen? Het is normaal dat je kindje zich ‘s nachts soms bang voelt, dus probeer deze vijf handige tips om hun angst voor het donker te overwinnen:

 • Probeer een nachtlichtje: een licht laten branden is een snelle en gemakkelijke manier om eventuele angsten te verminderen. Het is een goed idee om nachtlampje te kopen die je peuter kan leren aan en uit te zetten. Om dan zelfstandig te leren om het te gebruiken als een troost als ze ‘s nachts bang worden.
 • Houd een monsterjacht: doorzoek de kamer met je peuter voordat je naar bed gaat en maak een spel de kleine monstertjes te zoeken. Je zou ook een “monster-spray” kunnen binnenbrengen. Het kan ook met een spritz van water met lavendelolie om alle griezels weg te jagen .
 • Koop een speciaal speeltje om je kind te ‘verzorgen’: of het nu om een beertje of een ander knuffel gaat, denk erover om op een winkel uitstapje te gaan en je peuter een speciale “speelgoedtje ” te kopen om over te waken en haar ‘s nachts gerust te stellen.
 • Maak een dreamcatcher: je herinnert je waarschijnlijk dat je er zelf een hebt gemaakt op school, gebruik een luchtig mobieltje om ‘slechte dromen te vangen’ en ze weg te houden.
 • Zorg dat je duidelijk bent: vraag je peuter gewoon of er iets in de kamer is dat haar bang maakt. Als dat zo is, plaats het dan ergens anders.

Noëki heeft de beste & nieuwste collectie baby nachtlichtjes en sfeerlichtjes in haar webshop! We hebben ons onderzoek gedaan, zodat u niet de beste nachtverlichting op de markt hoeft te vinden. Noëki heeft voor het merk Dhink@ gekozen om de beste voorwaarden aan kindveilig en kindvriendelijkheid voldoet.

Testrapporten:,Alle Dhink® baby nachtlampjes zijn getest volgens de Europese en Amerikaanse wetgeving. CE // EN71-1,2,3 (niet van toepassing voor lichte strings / deco light) REACH // ROHS // AEEA // EMC // (VS) FCC EN62471 // CPSIA // MSDS // PROP65

Baby Llama

nachtlampje-llama-unicorn-white

Bambi Deer:

nachtlampjes-bambi-deer

Bambi Pink:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Zeemeermin:

nachtlampjes-zeemeerminBambi Blue:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Eenhoorn Pink:
nachtlampjes-eenhoorn-pinkEenhoorn Pastel:
nachtlampjes-eenhoorn-pastel

Canar:
nachtlampje-canar

Nachtlampje Prinses Zwaan:
nachtlampje-prinses-zwaan

Het nut van nachtlampjes voor kleuters