Geplaatst op Geef een reactie

De eerste foto shoot

De eerste foto shoot, baby collectie meisjes en jongens, babykleding, schattigebabykleertjes, babykleding, kinderkleding, kinderkleding webshop
Noëki ” eerste babycollectie

“De eerste foto shoot van de eerste baby wintercollectie.”

De eerste foto shoot van Noëki met de modelletjes kwam totaal onverwacht. Eigenlijk hadden we eerst gepland de foto’s zelf te nemen. Maar algauw bleek niet alles te zullen lopen zoals we in gedachten hadden en hebben we het over een andere boeg gegooid.

We wilden onze schattige babykleertjes voor meisjes en jongens die toch van hoge kwaliteit zijn, enkel op de beste manier presenteren. Daarom stapten we naar een professionele fotograaf, die ons voorstelde met kids te werken. Meteen zorgde hij ook zelf voor de baby-modelletjes.

Wij hadden zo naar deze foto shoot toegeleefd en hard gewerkt met de nodige gezonde stress om alles klaar te krijgen op die belangrijke dag.

We hadden een uurtje vroeger afgesproken voor de eerste foto shoot bij de fotograaf om alles te kunnen voorbereiden. De kids, de mama’s en de papa’s kwamen een beetje verspreid binnen in de studio, maar het werd een drukte van jewelste toen alle baby meisjes en jongens aanwezig waren.

Het was bij momenten wel chaotisch: al die baby’s en peuters aan- en uitkleden was niet vanzelfsprekend .

Maar het was de moeite waard en hier kun je de foto’s van onze mooie modellen zien.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *