Geplaatst op Geef een reactie

De houten loopfiets voor kinderen

HOE MOET HOUTEN LOOPFIETS GEBRUIKT WORDEN?

de-houten-loopfietsDe houten loopfiets heeft geen pedalen en dat betekent dat uw kind alle spieren ontwikkelt, wanneer deze zich voortbeweegt met behulp van deze loopfiets. In het begin beweegt het kind zich voort, terwijl de peuter zich vastklampt aan het stuur en de loopfiets tussen de benen houdt. Zodra de peuter zich veiliger voelt, probeert het te zitten. Soms neemt het maar weinig tijd in beslag voordat het kind leert deze loopfiets te gebruiken. Het kind doet dat intuïtief, op een natuurlijke wijze en wordt zeer enthousiast over de nieuwe manier van voortbewegen. In ieder geval is het een makkelijk en leuk , tijdens welke het kind zich ontwikkelt.

WAT BETEKENT HET VOOR DE OUDERS

U hoeft niet meer achter uw kid aan te lopen , terwijl u uw kind motiveert op de pedalen te drukken. Het kind zal kinderen-met-houten-loopfietsenniet gefrustreerd raken dat hem niets lukt. De fiets weegt slechts 3,9 kg , het kind zal de loopfiets zelf willen dragen. Zelfs als het regent , hoeft u niet uw kleinste te dragen en de fiets , die uw kleren zullen vervuilen in een ander arm om naar huis te rennen. Het kind zal namelijk zichzelf voortbewegen met zijn eigen voetjes en u zult makkelijk achter hem aan kunnen lopen.

Kinderen leren op hun eigen tempo hun evenwicht te bewaren met een loopfiets. De voetjes blijven altijd dicht bij de grond, waardoor het zelfvertrouwen groeit en de stap naar een kinderfiets zonder zijwieltjes een stuk kleiner is. Naast nuttig is een loopfietsje ook praktisch, zo kan je zoontje of dochtertje mee zonder onderweg moe te worden.

De Luxe Houten Loopfietsen van zijn van de hoogste kwaliteit en kindvriendelijk afgewerkt.

Loopfiets set bestaat uit de volgende features:luxe-houten-loopfiets

  • De houten constructie i.c.m. stalen montage delen ( hout is FSC hout)
  • Het hout is gelamineerd en degelijk verlijmd met watervaste lijm
  • Is voorzien van extra zware kwaliteit luchtwielen met spaken
  • Is voorzien van afneembaar en uitwasbaar zitkussen
Extra :

Technische Specs:

  • materiaal: Berken plywood gelamineerd watervast verlijmd Klasse A
  • stalen delen gepassifeerd en wielen verchroomd
  • gewicht:3.4 kg – zadel is in hoogte verstelbaar van 34 cm – 45 cm
  • voldoet aan alle Europese veiligheids-eisen welke aan dit speelgoed gesteld worden (vastgelegd in de EN71) made in EU

WAAROM VERKOOPT NOËKI UITSLUITEND HOUTEN FIETSEN VAN DIP DAP?

Omdat we niet alleen van kinderen houden, maar het ook zelf getest hebben.

WAAROM HEEFT HET FIETS GEEN PEDALEN?

De fiets is voor kinderen, die nog niet weten hoe een echte fiets te besturen en pas net het gevoel van balans beginnen te ontwikkelen.

KAN HET FIETSENWIEL GEDRAAID WORDEN?

Ja, het fietsenwiel kan gedraaid. Het draaihoek is ca 30°, opdat de rijrichting niet te snel kan worden veranderd en het kind de controle verliest. Op deze manier blijft er stabiliteit.

VAN WELKE LEEFTIJD KAN HET FIETS BESTUURD WORDEN?

Praktisch, vanaf het punt dat het kind veilig en stabiel op eigen voeten kan bewegen en de lichaamslengte voldoende is om op de laagste zitpositie te zitten (34 cm van de grond). Volgens onze ervaring kunnen het al kinderen vanaf 1,5 jaar zijn.

HOE SNEL LEREN DE KINDEREN RIJDEN MET DE FIETS?

Dat is natuurlijk afhankelijk van het kind, maar meestal gaat het luxe-houten-loopfietsleerproces snel. Het kind leert het intuïtief en natuurlijk en beleeft er plezier aan nieuwe bewegingsmogelijkheden te ontdekken. Het is een simpel proces van plezier en het kind ontwikkelt zich constant.IS HET MOGELIJK TIJDENS DE REGEN TE FIETSEN?

Ja, zeker kan je fietsen met regen. Maar na gebruik van de fiets tijdens regen dient men de wielen af te nemen met een doekje de houten fiets droog te wrijven.

Wij hebben verschillende modellen houten loopfietsen of ook run fietsen genoemd in onze webshop! neem een kijkje 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *