Geplaatst op Geef een reactie

Exclusive kids fashion

“Exclusive kids fashion NOËKI staat voor exclusieve kwaliteit & handgemaakt.”

De norm Exclusive kids fashion bij NOËKI is duidelijk: exclusieve kwaliteit en handgemaakt kleding. Elk kledingstuk dat onder het Huis Noëki label ontworpen wordt, straalt een unieke stijl en met oog voor kwaliteit en detail. Die eigenschappen “haute couture” dragen rechtstreeks bij tot het comfort van elk kledingstuk. Ze scheppen een warm en behaaglijk gevoel voor onze kleine oogappels.

Wij hebben ons bij NOËKI voorgenomen enkel met producten van hoge kwaliteit voor onze baby- en kinderkleding te werken. Dit is de reden waarom wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer houden. Zo is er ook voldoende controle op elk ontworpen kledingstuk. Doordat wij onze collecties beperken tot een paar honderd kledingstukken, kan de controle veel nauwkeuriger gebeuren.

“KINDERFEESTKLEING EN KINDERBRUIDSMODE”

Voor wat bruidsmeisjes tijdens de bruiloftcommuniefeest, lentefeest dragen is breed uiteenlopend. Je kan de meisjes feestelijk aankleden, je kan een minirokje en of ensemble aanmeten. Aan de andere kant kun je kiezen voor casual kleertjes, waar ze de volgende maandag weer naar school mee kunnen. Daar bruidsmeisjes zijn meestal nog heel jong, daar ze vlug evolueren op die leeftijd, anderzijds het heeft weinig zin 6 maanden op voorhand de kleertjes te kopen. Bij ons kun je het jurkje reserveren tot paar weken voor de communie, feest en of bruiloft waarmee we dan aan de slag gaan.

“BIOLOGISCHE STOFFEN”

Onze biostoffen worden zorgvuldig uitgekozen bij de leveranciers en grondig getest in de wasmachine. Pas daarna worden de stoffen in onze kinderkleding verwerkt. Ondertussen wordt het ontwerp voor elk kledingstuk met de nodige vakkennis gemaakt. Bij NOËKI wordt er ook zeer veel waarde gehecht aan het gebruiksgemak van de kinderkleding. Het wassen van de kleding gebeurt volgens de wasvoorschriften.

Exclusiviteit: betekent dat alles zelf getekend en ontworpen wordt door de designer van NOËKI. Het betekent ook dat de schattige babykleertjes en hippe kinderkleding beperkt zijn in aantal en enkel zolang de voorraad strekt.

NOËKI heeft een aanbod van unieke en exclusieve babykleding van 0 tot 2 jaar in de babymaten 56 tot 92. In het voorjaar 2018 komen de kindermaten 98 tot 128 erbij in de kindercollectie tot 7 jaar.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *