Geplaatst op Geef een reactie

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Kinder- en baby nachtlampjes geven een instant “lieve sfeer” aan de baby- of kinder kamer.

En het nut van nachtlampjes voor kleuters,  als een kinderkamer nooit helemaal donker mag zijn.

Nachtlampjes zijn de perfecte oplossing voor uw kind om ‘s avonds in slaap te vallen. Het nachtlampje voor kinderen creëert een kalmerende atmosfeer waarin peuters en baby’s zich veilig en comfortabel voelen.

Gelukkig hebben wij voor jouw een scale aan de mooiste nachtlampjes, maar ook om de meest kindvriendelijk nachtlampjes .

Hoe kan een nachtlichtje mijn peuter helpen om hun angst voor het donker te overwinnen? Het is normaal dat je kindje zich ‘s nachts soms bang voelt, dus probeer deze vijf handige tips om hun angst voor het donker te overwinnen:

  • Probeer een nachtlichtje: een licht laten branden is een snelle en gemakkelijke manier om eventuele angsten te verminderen. Het is een goed idee om nachtlampje te kopen die je peuter kan leren aan en uit te zetten. Om dan zelfstandig te leren om het te gebruiken als een troost als ze ‘s nachts bang worden.
  • Houd een monsterjacht: doorzoek de kamer met je peuter voordat je naar bed gaat en maak een spel de kleine monstertjes te zoeken. Je zou ook een “monster-spray” kunnen binnenbrengen. Het kan ook met een spritz van water met lavendelolie om alle griezels weg te jagen .
  • Koop een speciaal speeltje om je kind te ‘verzorgen’: of het nu om een beertje of een ander knuffel gaat, denk erover om op een winkel uitstapje te gaan en je peuter een speciale “speelgoedtje ” te kopen om over te waken en haar ‘s nachts gerust te stellen.
  • Maak een dreamcatcher: je herinnert je waarschijnlijk dat je er zelf een hebt gemaakt op school, gebruik een luchtig mobieltje om ‘slechte dromen te vangen’ en ze weg te houden.
  • Zorg dat je duidelijk bent: vraag je peuter gewoon of er iets in de kamer is dat haar bang maakt. Als dat zo is, plaats het dan ergens anders.

Noëki heeft de beste & nieuwste collectie baby nachtlichtjes en sfeerlichtjes in haar webshop! We hebben ons onderzoek gedaan, zodat u niet de beste nachtverlichting op de markt hoeft te vinden. Noëki heeft voor het merk Dhink@ gekozen om de beste voorwaarden aan kindveilig en kindvriendelijkheid voldoet.

Testrapporten:,Alle Dhink® baby nachtlampjes zijn getest volgens de Europese en Amerikaanse wetgeving. CE // EN71-1,2,3 (niet van toepassing voor lichte strings / deco light) REACH // ROHS // AEEA // EMC // (VS) FCC EN62471 // CPSIA // MSDS // PROP65

Baby Llama

nachtlampje-llama-unicorn-white

Bambi Deer:

nachtlampjes-bambi-deer

Bambi Pink:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Zeemeermin:

nachtlampjes-zeemeerminBambi Blue:

het-nut-van-nachtlampjes-voor-kleuters

Eenhoorn Pink:
nachtlampjes-eenhoorn-pinkEenhoorn Pastel:
nachtlampjes-eenhoorn-pastel

Canar:
nachtlampje-canar

Nachtlampje Prinses Zwaan:
nachtlampje-prinses-zwaan

Het nut van nachtlampjes voor kleuters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *