Geplaatst op Geef een reactie

Kindermode 2019

Kindermode 2019 - Mode Zomer 2019

Jurkje met glitter motief kinder mode 2019Kindermode is vaak schattig en speels. Kleurrijke en speelse motieven voren vaak de boventoon. Toch is er ook een trend waarbij volwassenen kinderen kleden zoals zijzelf gekleed zijn.

De allerkleinsten dragen de kleding die hun ouders voor hun kiezen meestal zonder tegenspraak. Toch willen de kleintjes toch vaak zo snel mogelijk zeggenschap hebben over waar ze in worden gestopt. Als ze hun kleding niet leuk vinden zullen ze dat heel snel duidelijk maken. Geen wonder dus dat kindvriendelijke motieven deze zomer ook weer overal te zien waren.

Kindermode 2019 pastel kleurenSommige trends blijven we terug zien

En wat jongens meestal leuk vinden zijn toch motieven met stoere motieven zoals haaien, dinosaurussen, monsters en auto's. Meisjes kiezen daarentegen vaker voor sterren, strepen, paarden, lieveheersbeestjes, flamingo's, zwanen, vlinders, kolibries en eenhoorns of andere lieflijke sprookjesmotieven.

Mini-me look

Een andere stijl die we in de mode zomer 2019 zagen is de mini-me-look. Kinderen worden hier als kleine volwassenen gekleed. Vader en zoon of moeder en dochter  dragen een zelfde of vergelijkbare soort schoenen, jassen, broeken of jurken.

Hoewel deze look van nature minder speels is, uit zich deze kindermode toch in een grote diversiteit van stijlen. Herkenbare designs en logo's voeren op veel kinderkleding de boventoon.

Fris, Kleurrijk en Sportief

Meisje met gestreept shirt op skateboard kindermode 2019Voor welke stijl er ook gekozen werd, de kindermode 2019 toonde zich met frisse, kleurrijke en sportieve zomerse motieven. Zelfs al speelt de modeindustrie het veilig en blijft men bij stijlen en designs die in het verleden werkten vinden we toch altijd weer leuke en innovatieve ontwerpen.

Happy Prints

Deze zomermode 2019 verraste ons met een grote hoeveelheid Happy-Prints gecombineerd met krachtige positieve spreuken. Positieve "vibes" voor iedereen tot en met de allerkleinsten.

Roze polo shirt kindermode 2019Kleuren Kindermode 2019

Niet alleen de bekende merken, maar ook bij de handgemaakte designer kleding zagen we dat primaire kleuren de boventoon voerden. Ook zagen we een grote hoeveelheid pre-washed en pastel kleuren. Een verrassing was dat de kleur roze tegenwoordig ook bij de jongenskleding te vinden is.

Natuurlijke stoffen mode zomer 2019

Deze zomer stond vooral in het teken van natuurlijke en biologische stoffen. Gelukkig neemt de kledingindustrie steeds meer verantwoordelijkheid met duurzame en biologische kleding. Het zeer goed mogelijk om biologisch te kopen en toch een stijlvolle garderobe te hebben.

Voor stoffen is er veel badstof, natuurlijk katoen en linnen. De biologische markt groeit en dat is geweldig. Tegenwoordig kun je er voor kiezen om biologisch te kopen en toch een stijlvolle garderobe te hebben. Het is geweldig om te zien dat merken hun verantwoordelijkheid nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *