Geplaatst op Geef een reactie

nieuwe webwinkel ging online

de nieuwe webwinkel ging online , Noëki exclusieve, kwalitatieve handgemaakte babykleding, Belgische kinderkleding , hippe kinderkleding , kinderkleding webshop
de nieuwe webshop

“DE NIEUWE WEBWINKEL GING ONLINE”

Gisteren was het dan zover: onze nieuwe webwinkel ging online. Een mooi moment waar wij als team hard naartoe gewerkt hebben en nog veel meer naar uitgekeken. De nieuwe webshop van NOËKI is online gegaan en we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Het voelt aan als een overwinning en bij het ganse team kan je de passie en de wil om te slagen ruiken.

Onze webshop is de voorbije maanden volledig opgebouwd en is enkel in positieve zin geëvolueerd. Ze is dan ook het uitstalraam bij uitstek van Noëki. Wij presenteren in onze webshop unieke kinderkleding, schattige babykleertjes , hippe kinderkleding, communie- feestkleding, babylinnen, badtextiel voor meisjes en jongens naar eigen ontwerpen, waar de kwaliteit en exclusiviteit de hoogste prioriteit heeft.

We zijn uitermate tevreden met het huidige resultaat, goed wetende dat er altijd ruimte is voor verbetering.

Ervaar je onze webshop als overzichtelijk, duidelijk, gestructureerd, laat het ons dan weten. Ondervind je echter bepaalde ongemakken of wil je bepaalde suggesties doen, zeer graag zelfs.

Je kan op jouw manier ook mee richting geven aan jouw favoriete webshop!

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *