Geplaatst op Geef een reactie

Onze eerste babycollectie

Onze eerste babycollectie , baby, meisje, kleurrijk vestje comfortabel in bio-jersey
Eerste babycollectie

Onze eerste babycollectie

Onze eerste babycollectie met schattige babykleertjes voor meisjes en jongens is ontstaan uit een verhaal van vallen en opstaan, veel geduld en 2 mensen die elkaar herontdekten.

Er kwam een einde aan jaren van stilte, die plaats maakten voor vernieuwing. Een cruciale vraag, die 20 jaar niet beantwoord werd, kreeg nu een positief gevolg.

Ervaring en vakkennis werden aan elkaar gekoppeld. De creativiteit van de ontwerpster en de passie van 2 gedreven mensen deden de rest.

Zo kwam langzaam aan de naam van het nieuwe project tot stand: deels werd hiervoor ontwerpster Noëlla haar naam ontleend, waaraan een verkorte “kids”, onze doelgroep, werd toegevoegd. NOËKI was geboren.

Goede naam

De gedachte om een eigen kledinglijn te beginnen was altijd in Noëlla’s hoofd blijven hangen. Haar ervaring als kledingmaakster en ontwerpster bezorgden haar in het verleden al een goede naam. De stevige basis voor het nieuwe bedrijf was daarmee gevestigd. Uiteindelijk zijn we stoffen gaan inkopen en met een eerste, kleinschalige productie gestart. Dit betekende voor ons meteen een mooie try-out, waarin we konden zien of ons merk aanslaat bij de juiste doelgroep.

Stijlvol

Onze kleding is bedoeld voor baby’s en kinderen tot 7 jaar:
exclusief, comfortabel, kwalitatief, stijlvol en tijdloos.

Perfecte pasvorm

De kleding van Noëki is op heel veel manieren te combineren, het is prima wasbaar en de stoffen zijn van hoge kwaliteit. De ontwerpen worden zorgvuldig uitgetekend, met of zonder prints, maar met een perfecte pasvorm.

Webshop 

De webshop is niet het doel op zich. Het is voor ons wel aangenaam en leerrijk om via die weg de mensen te bereiken, waarvoor onze kledinglijn bedoeld is. Het voordeel van onze webshop is dan ook dat de shop altijd open is, 24/7.

Duurzaam

NOËKI werkt hier enkel met duurzame stoffen, waarbij er minder verf, minder water en dus minder energiekosten aan te pas komen. Er is duidelijk een doelgroep, die deze artikelen weet te waarderen. De kleding van NOËKI positioneert zich dan ook in de betere subtop.

Belgian Design

Zowel in de ontwerpen als in de kleding zelf is duidelijk te zien dat het werk behoort tot het gewaardeerde Belgian Design. Kwaliteit en praktisch comfort vormen hier de basis.

Ambachtelijk

Het werk van onze ontwerpster is ambachtelijk. Dat wordt vandaag des te meer gewaardeerd. In onze tijd is ambachtelijk werk zowat een kunstvorm geworden: een ambachtelijk artikel is altijd duurzamer dan zijn industrieel vervaardigde tegenhanger.

“KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *