Over ons

over ons, handgemaakte, kwalitatieve en exclusieve bruidsmeisjesjurk, communiejurk, feestjurk, verjaardagsjurk, kinderkleding
Noëki exclusive kidsfashion

“Over ons” ontdek hier het verhaal van NOËKI en haar exclusieve kinderkleding.

Het geheim “over ons” van onze mooie kinderkleding zit ‘m niet enkel in naald en draad, noch in katoen en wol of in de knoopjes en lintjes, maar in de mensen die ze met hart en ziel ontwerpen en met de hand vervaardigen in onze eigen ateliers.

De merknaam NOËKI werd een tijdje geleden al onder het doopfont gehouden. Een mooi design en exclusieve kinderkleding voor baby’s en kids tot 7 jaar.

“NOËKI STAAT VOOR EXCLUSIEVE, KWALITATIEVE EN HANDGEMAAKTE BELGISCHE KINDERKLEDING.”

In een latere fase volgt dan alles wat je kids nodig hebben om zich lekker te voelen. Ons ganse gamma schattige kleertjes voor meisjes en jongens wordt vakkundig ontworpen en handgemaakt volgens Belgische norm.

Dat betekent uiteraard ook dat wij “hoge kwaliteitsnormen” hanteren en garanderen. Wij controleren de bio-stoffen bij onze leveranciers op kwaliteit en zachtheid, alvorens wij de stoffen gaan selecteren  en toepassen in onze ontwerpen.

Onze eerste collectie wordt in 252 kledingstukken op de markt gebracht. De ‘Winter 2017’ omvat schattige babykleertjes voor meisjes en jongens van maatje 56 tot 92. Ook de eerste collectie wieg- en bedlinnen met prachtige kwaliteit en mooi design is intussen online.

De tweede exclusieve collectie, ‘Zomer 2018’, zal gaan tot maat 128 voor kids tot 7 jaar.

“KINDERFEESTKLEDING EN KINDERBRUIDSMODE”

Het huis Noëki is gespecialiseerd in haute couture maatwerk en presenteert eind dit jaar één exclusive collectie 2019 feestjurkjes voor de meisjes. De unieke jurkjes voor meisjes zoals bruidsmeisjejurkje, communiejurkje, verjaardagsjurkje, kerstjurkje en jurkjes voor alle speciale aangelegenheden.

De doelstelling van NOËKI is om via onze webshop een marktaandeel te verwerven op Europees niveau. Naast ons eigen merk nemen we ook een aantal kwalitatieve nevenmerken op in onze webshop. Onze kindercollectie wordt stapsgewijs uitgebreid naar kleding tot 7 jaar. Daarnaast worden ook badlinnen, baby- en kleuter ondergoed, baby- en kleuter accessoires en andere leuke dingen voor de kids toegevoegd.

Maatwerk voor kinderen:

NOËKI  biedt buiten de standaard maten ook “maatwerk” voor de kids, waarbij elke formaat, kleur en afwerking mogelijk is.
Onze medewerkers, van top designer tot kleermaker, zijn al jaren op professioneel niveau en met veel passie actief in het maken van exclusieve maatkleding voor dames, heren en dus ook voor kinderen.

Feestkleding:

Ben je op zoek naar een unieke communiejurkje, lentefeestjurkje of jurkje voor speciaal aangelegenheid voor je meisje? Of wil je iets unieks voor de bruidsmeisjes? Laat ons dan samen op zoek gaan naar een uniek ontwerp. Je kunt steeds vrijblijvend een afspraak maken met onze designer en dan maken wij een uniek jurkje op maat voor uw prinsesje.

“U geeft ons de gewenste maten, kleur, model door en na overeenkomst en voorafbetaling worden uw kleedjes op maat voor u gemaakt. U ontvangt uw maatwerk binnen 2 weken.”

over ons, handgemaakte,kwalitatieve en exclusieve bruidsmeisjesjurk, communiejurk, feestjurk, verjaardagsjurk, kinderkledingbruidsmeisjesjurk, communiejurk, feestjurk, verjaardagsjurk, kinderkleding
Noëki, exclusive kidsfashion

Hoe ga je te werk?

1. Neem contact met ons op om een afspraak te maken
2. Geef de maten van uw kind door
3. Maak de keuze van de stoffen

Meertaligheid:

Aangezien Noëki zich op Europees niveau positioneert, bieden wij meertalige services aan. Daarom wordt onze webshop in de volgende fases uitgebreid naar andere talen, oa Portugees, Spaans, Engels en Frans.

Exclusiviteit:

De schattige babykleertjes en hippe kinderkleding zijn beperkt in aantal (dus géén 10.000 stuks, maar slechts enkele 100-tallen), waardoor uw allerkleinste steeds kan rekenen op vele bewonderende blikken en menig harten zal veroveren met zijn/haar unieke look.

Hersteldienst:

NOËKI biedt haar klanten gratis hersteldienst aan voor onze merkkleding. Deze garantie valt binnen de periode van 1 maand na aankoop van elk kledingstuk .

“OVER ONS” KORTOM,  KIEZEN VOOR NOËKI IS KIEZEN VOOR EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.” Veel shopplezier!