Communie en feestkleding

Er word nu volop gewerkt aan de nieuwe communie en feestkleding bij Noëki en dit voor de collectie 2019. De eerste jurkjes voor deze exclusieve feestcollectie zijn reeds klaar voor presentatie. Ook fotoshoot met onze kids modelletjes is reeds achter de rug met deze exclusive jurkjes met couture uitstraling voor deze collectie. Het was een geslaagde fotosessie mede onze fotograaf en kapsters die het haar van de modelletje verzorgden. Het zijn mooie foto’s en kijken tevreden naar het mooie resultaat.

Bovendien worden ze ontworpen door het Huis Noëki met een TOP designer en zij heeft zowel de knowhow als de expertise in huis van ontwerp tot productie en verkoop. Al deze jurkjes zijn ontwerpen van het Huis Noëki en van Belgische kwaliteit.

In een standaard kledingmaker bedrijf gebeuren deze handelingen door verschillende personen. Bij het huis Noëki worden al deze handelingen uitgevoerd door 1 persoon wat de kwaliteit en nauwkeurig ten goede komt.

Alle jurkjes van Noëki dragen de stempel van uniek vakmanschap: ze worden één voor één op ambachtelijke gemaakt. Als modeontwerpster teken je een schets, deze schets word tot leven gebracht door de patroonmaakster die alles in detail uittekent voor de naaister. De naaister die de kledingstukken in elkaar zet met de nodige zorgvuldigheid en vakkennis.

Bij Noëki kun je altijd terecht voor Unieke bruidsjurkjes, bruidsmeisjesjurkjes, prinsessejurken, communiejurken, doopjurkjes, verjaardagsjurk, prinsessenjurk, kerstjurk, 1e communie jurk.

Bij het Huis Noëki’s voor ieder kind feest een hippe jurk.