Hoogwaardig kinderkleding

Hoogwaardige kinderkleding

Wij maken unieke hoogwaardig kinderkleding naar eigen ontwerp. Onze gedreven kleermaaksters hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van kleding voor kinderen die ook praktisch en draagbaar is.

De webshop van NOËKI bevat exclusieve, kwalitatieve en handgemaakte artikelen, ambachtelijk vervaardigd uit biostoffen. Ons biologisch katoen is puur, natuurlijk en ademend, speciaal voor de gevoelige kinderhuid. Dit in tegenstelling tot chemisch behandelde stoffen in kleding, luiers en beddengoed, die het natuurlijke evenwicht van de huid blokkeren.

Noëki biedt schattige kleertjes voor meisjes en jongens naar eigen ontwerpen, waar de kwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Onze kinderen moeten namelijk onbezorgd naar school kunnen gaan en kunnen spelen. Zo zijn onze kinderbroekjes voorzien van verstelbare taillebanden. En ondanks de zachte comfortabele en kwalitatieve materialen die in onze eigen atelier worden gebruikt is onze kleding sterk genoeg gemaakt om lekker te kunnen spelen.

Ontdek de Noëki hoogwaardig kinderkleding collectie online niet alleen tijdloos maar ook oog voor detail en laat uw hart sneller kloppen van al die exclusieve en hippe kinderkleding. Wij begrijpen dat het als moeder soms best moeilijk kiezen is. Er zijn dan ook nog geregeld vele nieuwe artikelen voor stoere jongens en hippe meisjes te vinden in onze webshop.
Wij garanderen een hoge kwaliteit en we controleren de biologische stoffen van onze leveranciers op kwaliteit en zachtheid, alvorens wij de stoffen gaan selecteren voor onze ontwerpen. Noëki biedt een gratis hersteldienst tot 6 maanden na aankoop van elk kledingstuk.

Onze exclusieve kindercollectie

We trachten er voor te zorgen dat onze exclusieve kindercollectie zorgt voor een glimlach op het gezicht van uw kind. Met de stoere prints en de vrolijke kleuren naast de exclusieve modellen kan dit niet anders dan lukken.

Naast het trendy en hippe dient de hoogwaardig kinderkleding ook functioneel te zijn en comfortabel te dragen zijn. De kwaliteit van de stoffen is daarom bijzonder belangrijk en word zorgvuldig uitgekozen.

We kijken enkel niet enkel naar het beste kwaliteit maar dragen ook oog voor detail is. Het kind moet zich kunnen gedragen als een kind zijn en niet geremd zijn door te strakke of niet slijtvaste kleding.

Daarbovenop heeft Noëki ook nog als troef een eigen atelier waar de kleding desnoods kunnen hersteld worden.

Voor de meisjes zijn er super leuke rokjes en hippe jurkjes zowel in de zomer- als in de wintercollectie en presenteren wij elke jaar een exclusieve collectie voor bruidsmeisjesjurk, communiejurkje, feestjurkje, verjaardagsjurkje, kinderkleding, exclusief op maat van uw prinsesje.

Fleurige kleuren en punctueel en ambachtelijk in afwerking daar word het verschil gemaakt. Voor de jongens beschikken we vooral over stoere t-shirts en sweaters die ze kunnen dragen bij iedere gelegenheid. Voor welke stijl je ook kiest, je oogappel zal zich ongetwijfeld goed voelen in onze kleding.